GÖKSUN HABER MERKEZİ


GÖKSUN’DA “BİZİM AİLE” FİLMİNE YOĞUN İLGİ!

GÖKSUN’DA “BİZİM AİLE” FİLMİNE YOĞUN İLGİ!
240 views
05 Ocak 2024 - 6:26
GÖKSUN KAYMAKAMLIĞI TARAFINDAN, YEŞİLÇAM SİNEMALARININ EFSANE FİLMLERİNDEN BİZİM AİLE FİLMİNİN GÖSTERİMİ YAPILDI. GÖKSUN KAYMAKAMI ÖMER FARUK DUMAN VE GÖKSUN BELEDİYE BAŞKAN AYDIN, GÖKSUN KAYMAKAMLIĞI TARAFINDAN BELEDİYE KÜLTÜR MERKEZİNDE GÖSTERİME SUNULAN YEŞİLÇAM SİNEMASININ EFSANE FİLMLERİNDEN “BİZİM AİLE” SİNEMA FİLMİNİN GÖSTERİMİNE KATILDI.
Göksun Kaymakamlığı-İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, oyuncu kadrosunda; Münir Özkul, Adile Naşit, Tarık Akan, Şener Şen gibi usta oyuncuların bulunduğu Yeşilçam Sinemasının Efsane Klasiklerinden 1975 yılı yapımı “Bizim Aile” Sinema Filmi Belediye Kültür Merkezinde gösterime sunuldu.
Sinema Filmini İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Duman, Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Kamu Kurum Amirleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve vatandaşlar birlikte izledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.