GÖKSUN HABER MERKEZİ


GÖKSUN’DA CUMHURİYET’İN 100.YIL COŞKUSU

GÖKSUN’DA CUMHURİYET’İN 100.YIL COŞKUSU
197 views
30 Ekim 2023 - 5:56
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100.yıl dönümü kutlamaları kapsamında, Göksun’da tören düzenlendi.
İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Futbol Sahasında devam eden kutlama töreninde, Kaymakam Ömer Faruk Duman, Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, öğrencilerin ve halkın bayramını tebrik etti.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kaymakam Duman, bir konuşma yaptı.
Resmi Tören geçişinin ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili öğrencilerin kompozisyon, şiir okumasının ardından Güreş eğitim merkez tarafından gösteriler ve Çeşitli etkinlikler sergiledi.
Tören, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından çeşitli dallarda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren okul ve öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.
Törene, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Torun, Kamu Kurum Amirleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, STK Başkanları, Şehit Aileleri, Gaziler, Vatandaşlar ve Öğrenciler katıldı.

default

default

default

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.