GÖKSUN HABER MERKEZİ


Göksun’da Deprem Çadırları kaldırılıyor.

Göksun’da Deprem Çadırları kaldırılıyor.
236 views
09 Mayıs 2024 - 16:19

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Asrın felaketi Depremler sonrası yıkımlar nedeniyle İlçe merkezinde kaldırımlara ve mahalle aralarına kurulan çadırlar zabıta ekipleri tarafından kaldırılıyor.
6 Şubat depremi sonrası işyeri ve evleri yıkılan ve ağır hasar alan vatandaşlarımızın, bu süreçte barınma ihtiyacını karşılayan ve kullanılmayan, özellikle ilçe merkezinde görüntü kirliliği oluşturan ve yaya trafiğini aksatacak alanlara kurulan çadırlar zabıta ekiplerimizce kaldırılmaya başlandı.
Daha temiz ve yaşanabilir Göksun için çalışmalarımız aksatılmadan devam ediyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
ahmet demirMayıs 12, 2024 / 8:38 amYanıtla

Aşağıdaki konuların gündeme gelip çözüm üretilmesi dileğiyle iyi günler .

1- DEPREM Şehrimizdeki çalışmaların hızlanmasını istiyoruz.

2- YOLLAR ( Elbistan – Göksun Yolu, Kadirli –Andırın –Göksun yolu, Ekinözü-Ilıca- Kahramanmaraş yolu, Tanır- Sarız yolu, Andırın- Maraş yolu Körsülü köprüsü)

3- İSTİHDAM ( ilçelerimize küçük ,orta ölçekli fabrikalar kurularak yatırımlar yapılarak insanlara iş imkanı sağlanması)

4- TARIM , HAYVANCILIK VE ALABALIK ( bu sektörün sorunları çözülürse şehrimiz ekonomik olarak çok daha canlı hale gelecektir)

5- TURİZM (Eshabı-Kehf , Başkonuş ,Ilıca , Hançer Kanyonu, Elbistan Pınarbaşı,Ekinözü içmeler )

6- EĞİTİM ( Şehrimizin eğitim sorunları çözülmeli ve eğitim sıralamasında iyi yerlerde olmalıyız)

7- BÜYÜKŞEHİR ( Merkezden ilçelere ilçelerden merkeze günde en az iki defa belediye otobüs seferi olmaldır.)

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.