Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen tören, İlçe Kaymakam Ümit Şeref Kayacan ve Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.
Çelenklerin sunulmasının ardından Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile şehitlerimiz ve ebediyete intikal etmiş gezilerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşımız okundu.
Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı, Personel Asteğmen Samet Damar yaptı. Öğrenci tarafından şiirler okundu.
Daha sonra Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın’ın ev sahipliğinde İlçe Kaymakamımız Ümit Şeref Kayacan, 19 Eylül Gaziler Günü Münasebetiyle Alparslan Türkeş Mesire Alanında Belediyemiz tarafından düzenlenen programında Gaziler, aileleri ve Şehit aileleri ile bir araya geldi.












Ahmet Arslan Göksun’da güven tazeledi.
Ahmet Arslan Göksun’da güven tazeledi.
Yazar Mustafa Köneçoğlu, Andırın’da Öğrencilerle Buluştu.
Göksun’da Nöbetçi Eczaneler/15 Aralık 2025 Pazartesi
Başkan Görgel: “Kahramanmaraş’ımız Tarihiyle Ayağa Kalkıyor”
Göksun’da Nöbetçi Eczaneler/12 Aralık 2025 Cuma
Büyükşehir’in Okur – Yazar Buluşması Andırın’da Devam Edecek.