GÖKSUN HABER MERKEZİ


Göksun’da “HAYATI PAYLAŞMAK İÇİN ENGEL YOK” Yürüyüşü yapıldı.

Göksun’da “HAYATI PAYLAŞMAK İÇİN ENGEL YOK” Yürüyüşü yapıldı.
85 views
03 Aralık 2022 - 6:50
Göksun İlçe Kaymakamımız Mustafa Caner Culukar, Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın kurum amirleri ile birlikte, 3 Aralık Dünya Engelli Günü münasebetiyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Yürüyüş Etkinliğine katıldı.
Engellilerin toplumsal hayata katılması için farkındalık oluşturmak amacıyla Elmalı Kavşak ile Hükümet Konağı arasında düzenlenen yürüyüşe, Kamu Kurum Amirleri, engelli kardeşlerimiz ve aileleri katıldı.
“HAYATI PAYLAŞMAK İÇİN ENGEL YOK”
İlçe Kaymakamı Mustafa Caner Culukar Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın  ile birlikte, 3 Aralık Dünya Engelli Günü münasebetiyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından METEM Konferans Salonunda düzenlenen programa katıldı.
Etkinlikte özel gereksinimli bireyler hazırladıkları birbirinden güzel etkinlikleri sundular.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Ahmet demirAralık 3, 2022 / 4:13 pmYanıtla

Değerli editörümüz
Kadirli-Andirin-Goksun yolunun son durumunu haber yapar mısınız lütfen Teşekkür ederiz

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.