GÖKSUN HABER MERKEZİ


Göksun’da hırsızlara suçüstü!

Göksun’da hırsızlara suçüstü!
179 views
24 Şubat 2022 - 6:15

Jandarma ekipleri Göksun’da bir hırsızlık olayına müdahale etti. Çalınan malzemeleri satmaya çalışan şahıs suçüstü yakalandı.

Konuya ilişkin Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada şu bilgiler verildi;

“Kahramanmaraş İl J. K.lığı ekiplerince Göksun ilçesi Çardak Mahallesinde 22.02.2022 günü saat:12.00 sıralarında meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili olarak JASAT desteğinde yapılan araştırmada malzemelerin Y.M.Ö.(E-24) isimli şahıs tarafından çalındığı ve Elbistan ilçesinde satılacağı bilgisi alınması üzerine 22.02.2022 günü saat:17.45’te Elbistan İlçe merkezinde icra edilen takip sonucu şüpheli  Y.M.Ö(E-24)  elektrikli kaynak makinası ve motorlu ağaç testeresini satmaya çalıştığı esnada suçüstü yakalanmıştır. Çalınan malzemeler  sahibi S.D.(E-58) isimli şahsa teslim edilmiş, şüpheli şahıs  çıkarıldığı Göksun Asliye Ceza mahkemesince  tutuklanmıştır.

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığınca halkın huzur ve güvenliğine yönelik çalışmalara azim ve kararlılıkla devam edilmektedir”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.