GÖKSUN HABER MERKEZİ


GÖKSUN’DA KALICI KONUTLARIN YAPIMI HIZ KAZANDI.

GÖKSUN’DA KALICI KONUTLARIN YAPIMI HIZ KAZANDI.
126 views
13 Haziran 2023 - 5:27

6 Şubat tarihinde yaşadığımız Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra TOKİ tarafından yapımına başlanan kalıcı konutlar hızla yükselmeye devam ediyor. Göksun merkez mahallerde ikamet eden hemşehrilerimiz için Yantepe Mahallesi Çataltepe mevkiindeki TOKİ Konutları alanında, 10 Mart 2023 tarihinde yapımına başlanan toplu konutlarda yüklenici firmalar çalışmalarına hızla devam ediyor.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla yıl sonunda depremzedelere teslim edilmesi hedeflenen, 3+1 ve 2+1 planında yaklaşık 1000 konutun yapımını tamamlamak için hummalı bir çalışma yürüten yüklenici firmaların ekipleri, kaba inşaatı biten 6 binada çatı kaplama işine başlamış olup , bir taraftan yapımı devam eden konutların kaba inşaatını bitirmeye çalışıyor, bir taraftan yeni temeller atıyor, diğer taraftan da yeni temel kazıları yapıyor.

Yaşamış olduğumuz depremler dolayısıyla bir kez daha tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun diyor, hak sahibi hemşehrilerimize de yeni konutlarının hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

default

default

default

default

default

default

default

default

default

EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN