GÖKSUN HABER MERKEZİ


“Göksun’da Kütüphanesiz Okul Kalmayacak”

“Göksun’da Kütüphanesiz Okul Kalmayacak”
216 views
07 Aralık 2021 - 9:04
Milli Eğitim Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı, ülke genelinde okullar arası imkân farklılıklarını azaltmak ve eğitimde fırsat eşitliğini artırmak için ‘Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projesi’ başlattı.
İlçe Kaymakamımız Ümit Şeref Kayacan ve Göksun Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın   ‘Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projesi’ kapsamında Göksun 15 Temmuz Şehitler İlkokulunda kurulan kütüphanenin açılışına katıldı.
Kaymakam Kayacan ve Başkan Aydın  İçerisinde 200 adet kitabın bulunduğu kütüphane hakkında ilgililerden bilgiler aldı.
Kütüphane açılışına, AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeref Akpınar ile diğer ilgililer, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Ahmet demirAralık 7, 2021 / 11:27 amYanıtla

Kadirli – Andırın- Göksun yolunu haber yapar mısınız?

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.