GÖKSUN HABER MERKEZİ


Göksun’da Mahalle Muhtarlarıyla istişare toplantısı yapıldı.

Göksun’da Mahalle Muhtarlarıyla istişare toplantısı yapıldı.
111 views
10 Haziran 2023 - 5:53

İlçe Kaymakamı Mustafa Caner Culukar ve Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Mahalle Muhtarlarıyla İstişare ve Değerlendirme Toplantısı yaptı.
Göksun Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda Başkan Yardımcımız Bahadır Bolat ve İmar ve Şehircilik Müdürümüz Mustafa Elbistan, Muhtarlık İşleri Müdürümüz Vehbi Samancı ile ilgili Kamu Kurum Müdürleri hazır bulundular.
Kaymakam Culukar ve Başkan Aydın, 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle yürütülen çalışmalar, hak sahipliği hakkında konut, iş yeri, ahır, yıkık acil yıktırılacak, ağır hasarlı ve orta hasarlı şekilde tespit edilen yapılarla ilgili sürecin yürütülmesi, enkaz kaldırma, yeni yerleşim yerleri ve yapım işleri ile ilgili bilgiler verdiler.
Toplantının sonunda, Kaymakam Culukar ve Başkan Aydın ile Kamu Kurum Müdürleri muhtarların taleplerini alarak sorularını cevapladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Ahmet demirHaziran 10, 2023 / 8:02 amYanıtla

Kadirli-Andirin-Goksun yolunun son durumunu haber yapar mısınız lütfen Teşekkür ederiz

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.