GÖKSUN HABER MERKEZİ


Göksun’da Meslek Belgesi edinmek artık çok kolay!

Göksun’da Meslek Belgesi edinmek artık çok kolay!
233 views
12 Ocak 2024 - 8:22

Göksun’da Mesleki Yeterlilik ve Ustalık Belgesi almak artık çok kolay. Göksun Haber Merkezine açıklamalarda bulunan  Ahmet Böke, Mesleki Yeterlilik Belgesi, Mesleğin öngördüğü mesleki eğitimi almış ve ardından yapılan sınavlarda başarılı olmuş kişilere verilen belgedir. Mesleki Yeterlilik ve Ustalık Belgelerini  hemşehrilerimizin ayağına getirdik dedi.

Tüm iş makineler, Çıraklık,Ustalık,Kalfalık gibi E-Devlet onaylı tüm sertifikaları artık Elbistan’da bulunan ofisimizde eğitimleriyle birlikte veriyoruz diyen Ahmet Böke, Vatandaşlarımız için büyük önem arzeden Belgeler daha güvenli,daha hızlı ve daha ekonomik ücretle zamanında teslim ediliyor dedi.

Meslek Belgesi adıyla Elbistan’da Bölge halkına hizmet veren Ahmet Böke,Onlarca Meslek dalında E-Devlet onaylı sertifikaları vatandaşlarımıza güvenle sunuyoruz. Gerekli eğitimlerin ardından Sertifikalarını teslim ediyoruz. Artık zorunlu hale gelen Mesleki Yeterlik Belgeleri ve ustalık Belgeleri için vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Belge zorunluluğu kapsayan tüm Mesleklere ilişkin eğitimlerimiz ve sertifika programlarımız mevcuttur. Ayrıca Sertifikalarını E-Devlet’ten sorgulanabilir dedi.

*

MESLEK BELGESİ

Mesleki Yeterlilik ve Ustalık Belgesi

www.meslekbelgesi.com

Instagram:

meslekbelgesicom

Elbistan_meslekbelgesi

0 545 913 8218

ELBİSTAN

EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN