GÖKSUN HABER MERKEZİ


Göksun’da “Nefes Yer:Eksi İki” Filmi ilgiyle izlendi.

Göksun’da “Nefes Yer:Eksi İki” Filmi ilgiyle izlendi.
251 views
24 Ocak 2024 - 10:15
GÖKSUN BELEDİYESİ NEFES YER EKSİ İKİ “ONLAR; ASIL UNUTURSAN ÖLÜR!”SİNEMA FİLMİNİN 2. SEANSINI HEMŞEHRİLERİMİZLE BULUŞTURDU.
Göksun Belediyesi Kültür-Sanat etkinlikleri kapsamında, 1993 yılında Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin zorlu ve çetin şartlarında bölücü terör örgütüne karşı bir vatan mücadelesi için kesişen hikayeleri konu alan “Nefes-Yer Eksi İki” Sinema Filminin 2. Seansını Kültür Merkezimizde hemşehrilerimizle buluşturdu.
Her yaş grubundan hemşehrilerimizin yoğun ilgi gösterdiği, hamasetten uzak, acı ama gerçekçi bir üslupla ele alınan Nefes: Yer Eksi İki filmi;1993 yılında iki bin metre yükseklikteki bir karakolun komutanı olan, sert emir komuta yönetimi, pratik zekası ve adil tavırlarıyla astları ve üstleri tarafından sevilen Tayfun Yüzbaşı’nın, zorlu coğrafyada herkes için güvenli bir ortam oluşturma amacını ve Terörle mücadelede görev alanların nasıl ve ne şartlar altında canlarını feda ettiklerini, kahramanlık, dostluk, adanmışlık, vefa ve arada kalmışlık gibi duyguları yoğun bir şekilde anlatan sinema filmini 2. Seansında da hemşehrilerimiz büyük ilgi ile izlediler.
Tüm Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle Anıyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.