GÖKSUN HABER MERKEZİ


Göksun’da Siyer-i Nebi Sınavına 72 Öğrenci katıldı.

Göksun’da Siyer-i Nebi Sınavına 72 Öğrenci katıldı.
99 views
19 Aralık 2022 - 13:00

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından geleneksel hale getirilen ve Türkiye Geneli ile birlikte gerçekleştirilen Liseli Gençler Efendimiz (s.a.v)’in izinde Siyer-i Nebi Yarışması İlçemiz Göksun’da da yapıldı.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Göksun Fen Lisesi, Anadolu Lisesi,Şehit Cesur Ayar Lisesi,Bozhüyük Çok Programlı Anadolu Lisesinde yapılan sınav saat 11:00 de  başladı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği sınavda 80 Soru soruldu. 120 dakika verilen öğrenciler Ahmet Cevdet Paşa’nın kaleme aldığı SON PEYGAMBER HAZRETİ MUHAMMED adlı eserden edindikleri bilgiler ışığında soruları doğru cevaplamak için ter döktüler.

Anadolu Gençlik Derneği Göksun Temsilcisi Ali Şişik, Göksun Haber Merkezine yaptığı açıklamada, Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Siyer-i Nebi Yarışması Göksun İlçemizde bu yıl 4 Okulda birden yapıldı. 72 öğrencimiz sınava girdi. Öğrencilerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz dedi.

Sınavda dereceye giren öğrencilere ise 1. Çeyrek Altın, 2. Gram Altın 3. ise 500  Tl para ödülü verilecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Ahmet demirAralık 19, 2022 / 5:29 pmYanıtla

Kadirli-Andirin-Goksun yolunun son durumunu haber yapar mısınız lütfen Teşekkür

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.