GÖKSUN HABER MERKEZİ


Göksun’da Yaralamalı Trafik Kazası.

Göksun’da Yaralamalı Trafik Kazası.
482 views
26 Ocak 2024 - 13:27

Bugün saat 11:25 sıralarında  sürücü E.K. sevk ve idaresindeki   38 D 3525 plakalı otomobili ile Kayseri istikametinden Göksun istikametine seyir halindeyken Çağlayan köyü Mevkisi civarında aracının direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile önce demir bariyerlere çarpıp sonra aracının yan kısımları ile aynı istikamette arkasında seyir halinde bulunan sürücü H.İG. sevk ve idaresindeki 38 RH 400 plakalı Süha turizm firmasına ait otobüsün ön kısımlarına çarptı. Kazanın ardından otobüsün arka kısımlarına yine aynı istikamette seyir halinde olan sürücü İ. M.sevk ve idaresindeki 27 APG 255 Plakalı çekicisinin de ön kısımları ile çarpması neticesinde Üç Araçlı Yaralamalı trafik kazası meydana geldi.

Kazada çekici sürücüsü Hafif şekilde yaralandı.

Otobüs sürücüsünün ve  yolcuların da herhangi bir yaralanma olmadı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.