Göksunlu Hayırsever Genel Müdür Merhum Hacı Duran Gökkaya adına Afşin İlçesinde Çeşme yaptırıldı.
Aslen Göksunlu olup TETAŞ Genel Müdürlüğü görevini yürütürken Kalp Krizi sonucu vefat eden Bölgenin sevilen isimlerinden Merhum Hacı Duran Gökkaya’nın adı Afşin’e bağlı Çağılhan Mahallesinde yaptırılan bir Çeşmeye verildi.
06 Şubat 2013 tarihinde aramızdan ayrılan Merhum Hacı Duran Gökkaya’nın Göksun ve Bölge de olduğu kadar Afşin’e bağlı Çağılhan mahallesinde de sevilip sayıldığını söyleyen Çağılhan Mahallesi Muhtarı Sami Kaya,Vefatı sonrasında planlamıştık ancak nasip oldu.Merhum TETAŞ Genel Müdürü Hacı Duran Gökkaya abimizin adına Çağılhan Mahallesi Mezarlığı girişine bir Çeşme yaptırdık ve onun adını verdik.Rabbim rahmet eylesin dedi.
Çağılhan Mahallesine yaptığı hizmetleri ile de her zaman hayırla yad edilecektir diyen Çağılhan Mahallesi Muhtarı Sami Kaya,Göksun Haber Merkezini ziyaretinde yaptığı açıklamada mahallemize bir çivi dahi çakan,taş üstüne taş koyan herkesten Allah (cc) razı olsun dedi.







Göksun’da Ramazan Bayramı Nöbetçi Eczaneleri/20-21-22 Mart 2026

Göksun’da Ramazan Bayramı Nöbetçi Eczaneleri/20-21-22 Mart 2026
KSÜ’de Rektörlük Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi.
KSÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taner Okumuş’un Ramazan Bayramı Mesajı
Başkan Toptaş, belediye personeliyle bayramlaştı.
Kaymakam Kılıç’tan 18 Mart Mesajı.
Göksun’da Nöbetçi Eczaneler/18 Mart 2026 Çarşamba