GÖKSUN HABER MERKEZİ


Göksunlu İş Adamından Afşinli Ozanlara ziyaret!

Göksunlu İş Adamından Afşinli Ozanlara ziyaret!
335 views
07 Ağustos 2021 - 9:46

Göksunlu İş Adamı Murathan Gökkaya, Afşin Halk Ozanları Derneğine Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ankara’da faaliyet gösteren Gökkaya Grup’un Direktörlüğünü yapan Göksunlu İş Adamı Murathan Gökkaya, Afşin Halk Ozanları Derneğine ziyarette bulunarak Başkan Ahmet Karakaya ve Dernek üyeleri ile bir süre görüştü.

Ozanlardan Türkü Şairlerden ise Şiir dinleyen İş Adamı Murathan Gökkaya, ziyarete ilişkin Göksun Haber Merkezine yaptığı açıklamada, Afşin’den Ülkemizde Dünya çapında çok büyük ozanlar yetişiyor. Yerelde de bir çok Ozanımız mevcut. Bugün biraz bilgi de aldım. Allah razı olsun Afşin Belediyesi destek de veriyorlarmış. Bizlerde bir iş adamı olarak,memleket siyaseti yapan birisi olarak her zaman onların yanındayız dedi.

Gökkaya, şunları söyledi;

Göksun Haber Merkezine konuşan Afşin Halk Ozanları Derneği Başkanı Ahmet Karakaya ise,Babası merhum Hacı Duran Gökkaya samimi olduğum arkadaşlarımdan bir tanesiydi. Daha çok Ankara’daydı ve iyi bir Bürokrattı. İş Adamı Murathan Gökkaya’da babasının yolundan Ülkemize faydalı olmaya çalışan bir iş adamımız. Babasını aratmıyor. Bugün’de Derneğimizi ziyaret ettiler. Sağolsunlar dedi.

Karakaya, şunları söyledi;

İş Adamı Murathan Gökkaya’nın ziyareti dolayısı ile Ozanlar Türkülerini Şairler ise Şiirlerini seslendirdiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.