GÖKSUN HABER MERKEZİ


Göksunlu Kaymakam Baskil Kaymakamlığı görevine başladı.

Göksunlu Kaymakam Baskil Kaymakamlığı görevine başladı.
141 views
31 Ağustos 2022 - 6:00

Aslen Göksun İlçemizden olan ve Van’ın Bahçesaray İlçesi Kaymakamlığı görevini sürdürmekte iken Elazığ’ın Baskil ilçesine tayin olunan Kaymakam Ömer Tuğrul Kundakçı, yeni yerinde görevine başladı.

Sosyal medya hesabından Kahraman şehidimiz Fethi Sekin’in kabrini ziyaret ederek görevime başladım diyen Kundakçı ilk ziyaretini de Şehit ailesine yaptı.

1987 yılında Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde doğdu. İlköğrenimini Yavuz Selim İlköğretim okulunda, orta öğrenimini Göksun lisesinde tamamladı. Yükseköğrenimini Kocaeli Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde 2013 yılında Yüksek Onur öğrencisi olarak İkincilikle tamamladı.

Kariyeri
        2014-2017 yıllarında Hatay Sosyal Güvelik İl Müdürlüğünde Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı olarak görev yaptı. 2017 yılında Hatay Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Hatay Valiliği stajını tamamladıktan sonra sırasıyla Eskişehir/Sivrihisar ve Kahramanmaraş/Elbistan ilçelerinde Kaymakam Refiki olarak görev yaptı. İçişleri Bakanlığı görevlendirmesiyle Nevşehir/Acıgöl ilçesinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. Mülkiye Teftiş Kurulu stajını Ankara ve İstanbul’da tamamladıktan sonra İngiltere’nin Liverpool kentinde University of Liverpool’da 8 ay süreyle dil eğitimi aldı. Yurt dışı görevi sırasında Büyükelçilik ve Konsolosluk stajlarını tamamladı. Ayrıca yurt dışı görevi sırasında Sosyal Hizmetler ve Yardımlar alanında çalışmalarda bulunmuştur. İngiliz İç İstihbarat Teşkilatı (MI5)’in Anti-Terörizm ve Karşı istihbarat alanındaki çalışmalarına katıldı. Kaymakamlık Tez’ini 6360 sayılı kanunla yürürlüğe giren Yeni Büyükşehir Belediye Modeli üzerine yazmıştır. 26 Ağustos-25 Ekim tarihlerindeki 105. Dönem Kaymakamlık Kursu’nu başarı ile tamamlayarak 28.10.2019 tarihinde Saraykent Kaymakamı görevine başlamış olup;20.08.2021 tarih ve 31574 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 19.08.2021 tarih ve 2021/412 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile 10.09.2021 tarihinde Saraykent Kaymakamlığı’ndan ayrılarak 13.09.2021 tarihinde Van/Bahçesaray Kaymakamlığı görevine atanmıştır. Kaymakam Ömer Tuğrul Kundakçı, son yayınlanan Kararname ile Elazığ’ın Baskil İlçe Kaymakamlığına atandı.
        Kaymakamımız evli ve bir çocuk babası olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Kaymakamımıza yeni görev yerinde başarılar dileriz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Ahmet demirAğustos 31, 2022 / 3:54 pmYanıtla

Kadirli-Andirin-Goksun yolunun son durumunu haber yapar mısınız

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.