GÖKSUN HABER MERKEZİ


GÖKSUNLU ÖĞRENCİLERDEN MEHMETÇİĞE ANLAMLI DESTEK!

GÖKSUNLU ÖĞRENCİLERDEN MEHMETÇİĞE ANLAMLI DESTEK!
484 views
14 Ekim 2019 - 9:57

Barış Pınarı Harekatı için sefere çıkan Türk Askerine destek amacıyla Göksun’a bağlı Büyükkızılcık Mahallesi İlkokulu Bahçesinde Fetih Suresi okunarak askerlerimiz için  Dua yapıldı.

Ülkemiz insanının büyük destek verdiği Barış Pınarı Harekatına bir destek de Göksun’dan. Göksun’a bağlı Büyükkızılcık Mahallesinde yaşayan vatandaşlar Büyükkızılcık Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği önderliğinde önce ki gün İlkokul bahçesinde Cuma Namazı sonrasında bir araya gelerek Askerimiz için Dua yaptılar.

Konuya ilişkin Göksun Haber Merkezine konuşan Büyükkızılcık Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aslan Şişik, Cuma namazı sonrası Büyükkızılcık ilkokulu bahçesinde Barış Pınarı Harekatının başarısı için fetih suresi okunup kahraman Türk Askerleri için dua yaptık.Dev Türk Bayrağı açtık dedi.

Büyükkızılcık Derneği organizesinde Büyükkızılcık ilkokulunda barış pınarı harekatına destek amaçlı fetih suresi okunarak başlanan etkinliğe katılanlara teşekkür eden Başkan Aslan Şişik, Duamıza amin diyen öğrenci öğretmen ve kızılcıklı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bu organizede emeği geçen başta okul müdürümüz ve dernek başkan yardımcımız kazım demirci olmak üzere tüm öğretmenlerimize teşekkürler dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.