GÖKSUN HABER MERKEZİ


Göksunlu Yazarın İlk Eseri Yayınlandı.

Göksunlu Yazarın İlk Eseri Yayınlandı.
666 views
06 Ekim 2023 - 7:09

Göksunlu Yazar Erdem Binici’nin  eseri Bir Avuç Garip adıyla yayınlandı.

Efsus Yayınlarından çıkan eser yazarın ilk eseri olma özelliği taşırken, okuyucusunu uzun bir yolculuğa çıkarıyor.

Göksun Haber Merkezinin sorularını cevaplandıran Yazar Erdem Binici, İlk kitabım. Bu eser haricinde Şiir ve öykü de yazarım. Üniversite bittikten sonra seri kitabımı yazmaya başladım. Edebiyatla lise yıllarımda tanıştım. Kitap okuma alışkanlığım sonrasında yazma yönünde eğilim gösterdi dedi.

Bu kitap okuyucularımız gerilim ve maceranın yanı sıra vicdani adaleti ve manevi duyguları, unutulmuş insanları, en önemlisi tek mirası şerefi olan canları bulacaklar serinin ilk kitabı olması sebebiyle bir Bismillah niteliğindedir. Anlatacak çok derdimiz var daha diyen Yazar Erdem Binici, Efsus Yayınlarından çıkan kitabımız okuyucusu ile buluşuyor. Her kesimin mutlaka alıp okumasını tavsiye ediyorum dedi.

Erdem Binici, 25.02.1991 Kahramanmaraş/Göksun  doğumlu. Memur bir baba ev hanımı bir anne kendisi dahil dört kardeşten ikincisi. İlk ve orta öğretimi Göksun’da, lise öğrenimini Kahramanmaraş Merkezde tamamladı. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Alaşehir MYO Laboratuvar teknolojisi okuduktan sonra Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Turizm işletmeciliği ve otelcilik yüksek okulundan mezun oldu.  Özel sektörde çalışma hayatına başladı. Kahramanmaraş Sütçü İmam üniversitesinde yüksek lisans yapan Erdem Binici, Uluslararası ticaret ve lojistik alanında tezli yüksek lisans yapıyor.  Ayrıca Kayseri’de uluslararası bir şirkette lojistik planlama personeli olarak çalışıyor.

Kitabın Edebiyat Dünyasına hayırlı olmasını diliyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.