Göksun Haber Merkezi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gören, Göksun İlçemizin simgesi Elmalı kavşakta Göksun Haber Merkezinin sorularını yanıtladı.
Göksun İlçesinde Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü olarak 8 yıl görev yaptığını belirten Göksun Haber Merkezi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gören,geldiğim gün itibariyle Göksun İlçemizin çok sayıda değere sahip olduğunu bu değerlerin başında Göksun Elmasının geldiğini ve Göksun’un Yayla Turizminin mutlaka görülmesi gerektiğini öğrendim. Göksun İlçesinin tüm tarihi ve turistik alanlarını fotoğrafladım. Görev yaptığım süre boyunca bir araya getirdiğimiz değerleri şu anda Mersin Valisi olan dönemin Göksun Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan tarafından kitaplaştırıldı ve bu eserlerle hem Göksun İlçemizde hem de Kahramanmaraş Piazza AVM’de sergiler açıldı. Ben tüm Doğa severleri ve Fotoğraf Sanatçılarını Göksun İlçemizin güzelliklerini görmeye davet ediyorum dedi.
Kanyonu,Dereleri,Binlerce yıllık Çınar ağaçlarıyla Kahramanmaraş’ın en güzel İlçesi konumunda ki Göksun İlçemiz Göksun Haber Merkezi aracılığı ile tanıtımda dış dünyaya açılacak diyen Göksun Haber Merkezi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gören, bunun için hemen her gün çalışmalarımızı yoğunlaştırıyoruz. Hemşehrilerimizi de İlçelerine ve ilçelerinin değerlerine sahip çıkmaya bekliyoruz dedi.






Göksun’da Nöbetçi Eczaneler/05 Aralık 2025 Cuma






Göksun’da Nöbetçi Eczaneler/05 Aralık 2025 Cuma
Göksun’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Programı Düzenlendi.
Bir Başka Orkestra’dan Engelleri Aşan Konser.
Onikişubat Belediyesi’nden 17 kırsal mahallede 26 farklı noktada yoğun hizmet mesaisi.
Barista eğitim alacak öğrenciler, KahveON2’de çalışma imkanı bulacak.
Engelli Bireylerden Yetkililere Yürekten Bir Çağrı!