Hakkari’de meydana gelen çığ felaketinde Göksunlu asker Ali Özdemir çığ altında kaldı.Gün boyu yapılan arama çalışmaları sonrası Askerimizin cansız bedenine ulaşıldığı öğrenildi.
Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde çığ altında kalan diğer asker Göksunlu Ali Özdemir’in acı haberi geldi. Şehit sayısı 2’ye yükseldi.
Hakkari’nin Şemdinli İlçesindeki üs bölgesinin kardan kapanan yolunun açılması için askeri iş makinesiyle yürütülen çalışmalar sırasında çığ düşmesi sonucu bir askerin şehit olduğu bölgede, çığ altında kalan diğer askerin bulunması için arama kurtarma çalışmalarına sabah saatlerinde devam edildi.
İnsansız hava aracının havadan destek verdiği arama çalışmalarına Hakkari, Van ve Erzurum AFAD ekipleri ile Jandarma Arama Kurtarma timleri, komandolar ve hudut birlikleri katıldı.
Dedektör köpeklerin de kullanıldığı çalışmalarda çığ altında kalan diğer askerin de naaşına ulaşıldı.
Askerimize Allah (cc)’tan rahmet ediliyoruz.







Emekli Korgeneral hemşehrimiz Musa Çitil’den Göksun’a ziyaret.
Emekli Korgeneral hemşehrimiz Musa Çitil’den Göksun’a ziyaret.
Göksun’da Nöbetçi Eczaneler/30 Ocak 2026 Cuma
Gençler YKS Kampı’nda Hız Kazandı; Fizik ve Kimyada Altın Taktikler.
ÇOCUK OLDUĞUM YILLARIN KIŞLARI!
KSÜ Rektör Adayı Prof. Dr. Çağrı Özgür Özkan’dan Net ve Sahaya Dayalı Vizyon.
Merkezden Kırsala Büyükşehir’den Kesintisiz Kış Mesaisi.