Milli Yol Partisi Ankara İl Başkanlığı görevine Kahramanmaraşlı hemşehrimiz İzzetin Ataş atandı. Ataş, mazbatasını Genel Başkan Remzi Çayır’ın elinden aldı.
Göreve atanmasının ardından Maraş Haberin Merkezine açıklama yapan İzzettin Ataş, kendisini bu göreve layık gören parti yönetimine teşekkür ederek, Türkiye ve Milli Yol Partisi için gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi. Ataş, Ankara’da partinin teşkilatlanma ve saha çalışmalarını daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini bildirdi.
İZZETTİN ATAŞ KİMDİR?
1969 yılında Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesine bağlı Çardak Mahallesi’nde dünyaya gelen İzzettin Ataş, siyasi hayatına Göksun Ülkü Ocakları’nda başladı.
Ankara’nın Çankaya ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) yönetiminde görev aldı.
2012 yılında Büyük Birlik Partisi (BBP) Ankara İl Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Ataş, 2021 yılında Milli Yol Partisi Kurucular Kurulu ve Merkez Yürütme Kurulu üyeliğine seçildi.
Aynı partide Ankara İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Ataş, son olarak Milli Yol Partisi Ankara İl Başkanı olarak atandı.
Yeni göreviyle birlikte İzzettin Ataş’ın, Ankara’da Milli Yol Partisi’nin siyasi çalışmalarına ivme kazandırması bekleniyor.
Hayırlı olsun.







Göksun Kızılcık Spor’dan Başkan Cüce’ye Ziyaret.
Göksun Kızılcık Spor’dan Başkan Cüce’ye Ziyaret.
Göksun’da Nöbetçi Eczaneler/16 Aralık 2025 Salı
Ahmet Arslan Göksun’da güven tazeledi.
Yazar Mustafa Köneçoğlu, Andırın’da Öğrencilerle Buluştu.
Haydi Çocuklar, Masalların Büyülü Dünyasını Birlikte Keşfetmeye!
Jandarma’dan Kültür Varlığı kaçakçılığına Operasyon!