GÖKSUN HABER MERKEZİ


Hırsızlık suçundan hükümlü şahıs yakalandı.

Hırsızlık suçundan hükümlü şahıs yakalandı.
211 views
18 Ocak 2024 - 6:50

Kahramanmaraş’ta Büyük veya Küçükbaş Hayvan Hırsızlık suçlarından aranması ve 9 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada şu bilgiler verildi;

“Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı JASAT Timleri ve Onikişubat İlçe J.K.lığı Ekiplerince aranan şahıslara yönelik yapılan çalışma neticesinde; 17.01.2024 günü saat: 09.30 sıralarında Onikişubat İlçesinde, Kahramanmaraş İlamat Masası tarafından hakkında Büyük veya Küçükbaş Hayvan Hırsızlık suçlarından aranması ve 9 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.B (E-48) isimli şahıs yakalanmıştır
Yakalanan şahıs Adliyedeki işlemlerinin ardından Türkoğlu Açık Ceza İnfaz Kurumuna teslim
edilmiştir. Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığınca halkın huzur ve güvenliğine yönelik çalışmalara azim ve kararlılıkla devam edilmektedir”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.