GÖKSUN HABER MERKEZİ


İl Milli Eğitim Müdüründen Göksun ziyareti!

İl Milli Eğitim Müdüründen Göksun ziyareti!
248 views
24 Eylül 2021 - 5:10

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, İlçe Ziyaretlerine Göksun’dan Başladı.

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, beraberinde Müdür Yardımcısı Halit Demirtaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeref Akpınar ile birlikte Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Bugüne kadar eğitim öğretime yapmış olduğu destekler için Başkan Aydın’a teşekkür eden İl Müdürü Kahraman, bundan sonraki eğitim öğretim sürecinde de Başkan Aydın’dan yardım ve desteklerini talep ettiklerini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Aydın, eğitim başta olmak üzere ilçemizin ve ülkemizin her alanda gelişmesi için ne gerekiyorsa onu yaptıklarını ve bundan sonra da ilgili kurum, kuruluşlar ve firmalarla işbirliği içinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.