GÖKSUN HABER MERKEZİ


Jandarma, çocukları unutmuyor.

Jandarma, çocukları unutmuyor.
161 views
08 Şubat 2024 - 12:59

Kahramanmaraş Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Depremler dolayısı ile etkilenen çocukları ziyaret etmeye devam ediyor.

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı personelleriyle birlikte yapılan çalışmaya ilişkin yapılan açıklamada şu bilgiler verildi;

“Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı, Dulkadiroğlu İlçe J. K. lığı sorumluluk alanında bulunan mahallelerde, 08.02.2024 tarihinde Kırıkkale İl J.K.lığı Personelleri tarafından 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümü münasebetiyle gönderilen oyuncaklar depremden etkilenen çocuklara dağıtılmıştır.
Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığınca halkın huzur ve güvenliğine yönelik çalışmalara azim ve kararlılıkla devam edilmektedir”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.