GÖKSUN HABER MERKEZİ


Jandarmadan Öğrencilere trafik eğitimi!

Jandarmadan Öğrencilere trafik eğitimi!
155 views
12 Eylül 2023 - 15:09

Jandarma ekipleri Okulların açılmasıyla birlikte hem sahada hem de okullarda Trafik eğitimlerine hız verdi. Ekipler dün gerçekleştirdikleri uygulamada 42 öğrenciye eğitim verdi.

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında Tekir İlköğretim Okulunda 12 Eylül 2023 günü 10.30-11.30 saatleri arasında toplam 42 öğrenciye servis araçlarına inme binme, emniyet kemeri kullanımı, yaya geçidi kullanımı ve genel trafik kuralları ile alakalı seminer verildi.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığınca halkın huzur ve güvenliğine yönelik çalışmalara azim ve kararlılıkla devam edilmektedir denildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.