GÖKSUN HABER MERKEZİ


Kahramanmaraş Eğitim Vakfı ve Göksun Belediyesi öğrencilerin yüzünü güldürdü.

Kahramanmaraş Eğitim Vakfı ve Göksun Belediyesi öğrencilerin yüzünü güldürdü.
228 views
03 Kasım 2023 - 7:12
Göksun Belediyesi 2015-2016 eğitim öğretim yılında başlattığımız ilkokul birinci sınıfa başlayan öğrencilere temel kırtasiye malzemesi hediye uygulamasına devam ediyor.
Göksun Belediyesi Tombak İlköğretim Okulu birinci sınıf öğrencilerine kırtasiye setlerini hediye etti. Ayrıca Kahramanmaraş Eğitim Vakfı (KEV) işbirliği ile Tombak İlköğretim Okulu öğrencilerine kışlık kıyafet yardımı yapıldı.
Öğrencilere kırtasiye setlerini ve kışlık kıyafetlerini hediye eden Göksun Belediye Başkan Vekili Nuh Ural, öğrencilerle yakından ilgilenerek başarı temennisinde bulundu.
Programa, Belediye Başkan Vekilimiz Nuh Ural, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeref Akpınar, KEV Kahramanmaraş Şube Başkanı Erdoğan Güçlü ve yöneticileri katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.