GÖKSUN HABER MERKEZİ


“Kahramanmaraş Türkiye’nin Parlayan Yıldızı Olacak”

“Kahramanmaraş Türkiye’nin Parlayan Yıldızı Olacak”
137 views
14 Mart 2024 - 6:23

İYİ Parti’nin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu, Trabzon Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Burada açıklama yapan Dedeoğlu, “Kahramanmaraş Türkiye’nin parlayan yıldızı olacak. Memleketimizin gücüne güç katmak, gelişimine katkı sağlamak için gece gündüz çalışacağız” dedi.

Yerel Seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını aralıksız sürdüren Kahramanmaraş 24. Dönem Milletvekili, İYİ Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu, Trabzon Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Dedeoğlu, taksi durakları, iş yerleri, çay ocakları ve sokakta yürüyen vatandaşlarla sohbet etti, onların sıkıntılarını ve isteklerini dinleti. Esnaf ziyaretleri kapsamında bir açıklama yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu, “Kahramanmaraş’ta hemşehrilerimizle iç içe olmaya ve sorunlarını can kulağıyla dinlemeye devam ediyoruz” ifadesini kullandı.

UMUTLU YARINLAR BİZLERİ BEKLİYOR

Esnafın sıkıntılarını ve beklentilerini dinleyip tek tek not alan Dedeoğlu, “Allah İzin verirse göreve geldiğimizde, yapacağımız her hizmette esnafın fikrini alacağız. Esnafa danışmadan hiçbir şey yapmayacağız. Esnafın fikrini aldıktan sonra da ne olursa olsun o işi yapacağız” dedi. “Türkiye’nin parlayan yıldızı Kahramanmaraş olacak” diyen Dedeoğlu, “Kahramanmaraş’ın gücüne güç katmak, gelişimine katkı sağlamak, yenileyeceğimiz ve güçlendireceğimiz alt yapısı ile gerek ulaşımdan, sağlığa, eğitime, spora kadar her alanda geliştirip kalkındıracağız. Coşkulu bir heyecan ile yanımızda olan tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim. Kahramanmaraş için el ele diyoruz. Umutlu yarınlar bizi bekliyor. Herşey İYİ olacak” ifadesini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.