GÖKSUN HABER MERKEZİ


MİLLETVEKİLİ ÖÇAL’DAN BAŞKAN AYDIN’A TEŞEKKÜR.

MİLLETVEKİLİ ÖÇAL’DAN BAŞKAN AYDIN’A TEŞEKKÜR.
133 views
02 Şubat 2023 - 10:40
Parti programı kapsamında ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Göksun’a gelen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, Göksun Kültür Merkezimizi ziyaret etti.
Göksun  Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Milletvekili Öçal’a Kültür Merkezimizin içinde ve kampüsünde yer alan tesisler hakkında bilgiler verdi.
Kültür Merkezimizi çok beğendiğini dile getiren Milletvekili Öçal, birçok il de dahi olmayan bir tesisi ilçemize kazandıran Başkan Aydın’a teşekkür etti.
Ziyarette, AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül, İl Başkan Yardımcıları Necmeddin Sertpolat, Sefa Ekmekçi, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Türkmen, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Özdemir ve teşkilat mensupları da yer aldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
2 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Ahmet demirŞubat 2, 2023 / 4:53 pmYanıtla

Kadirli-Andirin-Goksun yolunun son durumunu haber yapar mısınız lütfen Teşekkür ederiz

göksunluŞubat 3, 2023 / 7:32 amYanıtla

Aşağıdaki konuların gündeme gelip çözüm üretilmesi dileğiyle iyi günler . 1- YOLLAR (Ekinözü-Ilıca- Kahramanmaraş yolu, Kadirli –Andırın –Göksun yolu, Elbistan – Göksun Yolu, Tanır- Sarız yolu, Andırın- Maraş yolu Körsülü köprüsü) 2- İSTİHDAM ( ilçelerimize küçük ,orta ölçekli fabrikalar kurularak yatırımlar yapılarak insanlara iş imkanı sağlanması) 3- TARIM , HAYVANCILIK VE ALABALIK ( bu sektörün sorunları çözülürse şehrimiz ekonomik olarak çok daha canlı hale gelecektir) 4- TURİZM (Eshabı-Kehf , Başkonuş ,Ilıca , Hançer Kanyonu, Elbistan Pınarbaşı,Ekinözü içmeler ) 5- EĞİTİM ( Şehrimizin eğitim sorunları çözülmeli ve eğitim sıralamasında iyi yerlerde olmalıyız) 6- BÜYÜKŞEHİR ( Merkezden ilçelere ilçelerden merkeze günde en az iki defa belediye otobüs seferi olmaldır.)

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.