GÖKSUN HABER MERKEZİ


Polise ateş açmışlardı,kıskıvrak yakalandılar.

Polise ateş açmışlardı,kıskıvrak yakalandılar.
290 views
28 Eylül 2023 - 7:37

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı Pazarcık ilçesinde 23.09.2023 tarihi saat 02.00 sıralarında trafik kazasına müdahale eden polis ekiplerine ateşli silahla ateş edilmesi olayı ile ilgili olarak JASAT ekiplerince yapılan araştırmalarda şüpheli olarak tespit edilen L.Ö(E-44), S.Ö (E-50) N.Ö(E-69) ve C.Ö(E-54) şahısların ikamet adreslerinde göz altına aldı.

Söz konusu şahısların evlerinde yapılan aramada; 5 adet ruhsatsız av tüfeği,60 adet 12 cal. Dolu kartuş,48 adet 9×19 mm tabanca fişeği,yaklaşık 600 gr esrar maddesi,1 adet kurusıkı tabanca,3 adet tabanca şarjörü ele geçirildi.

Şüpheliler Pazarcık Cumhuriyet Savcılığına sevk edilerek haklarında adli işlemler başlatıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.