GÖKSUN HABER MERKEZİ


Şanlıurfa ve Göksunlu öğrencilerden Başkan Aydın’a ziyaret.

Şanlıurfa ve Göksunlu öğrencilerden Başkan Aydın’a ziyaret.
205 views
04 Ekim 2023 - 6:27

Göksun Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Şanlıurfa Karaköprü Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın’ı makamında ziyaret etti.
Başkan Aydın, Göksun Anadolu İmam Hatip ve Şanlıurfa Karaköprü Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürleri ve Öğrencileri ile bir süre sohbetin ardından, Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı Kapsamında “Sütçü İmam Torunu Değerlerine Sahip Çıkıyor” adlı proje ile ilgili Müdürler ve öğrencilerden bilgiler aldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aydın, Okul Müdürleri ve Öğrencilere teşekkür ederek, gerçekleştirdikleri proje için başarılar diledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.