GÖKSUN HABER MERKEZİ


Şehit Murat Yıldırım için Göksun’da Mevlid programı düzenlendi.

Şehit Murat Yıldırım için Göksun’da Mevlid programı düzenlendi.
128 views
07 Temmuz 2023 - 16:07
Göksunlu Şehit Murat Yıldırım’ın şehadet yıl dönümü münasebetiyle Mevlid-i Şerif Programı düzenlendi.
07 Temmuz 2022 tarihinde Pençe Kilit Harekatı bölgesinde düzenlenen operasyonda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Murat Yıldırım’ın şehadetinin sene-i devriyesi nedeniyle ailesi tarafından Mevlid-i Şerif yemeği düzenlendi.
Taşoluk Mahallesinde düzenlenen Mevlid-Şerif yemeğine, İlçe Kaymakamı Mustafa Caner Culukar, Koordinatör Kaymakamlar Serhat Satış ve Eda Sel, Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Kahramanmaraş Merkez Komutanı Piyade Binbaşı Yaşar Erkan, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Karakaya, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser İlyas Dündar, kurum amirleri, şehidin yakınları, akrabaları ve komşularıyla çok sayıda vatandaş katıldı.
Yemek ikramından sonra şehidimizin ve tüm şehitlerimizin ruhu için Kuran-ı Kerim Tilaveti ve dualar okundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.