GÖKSUN HABER MERKEZİ


SELİM SAĞIR, AK PARTİ GÖKSUN BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN ADAY ADAYI OLDU.

SELİM SAĞIR, AK PARTİ GÖKSUN BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN ADAY ADAYI OLDU.
263 views
30 Kasım 2023 - 9:32

Bürokrasi ve siyasetin deneyimli ismi Selim Sağır, Göksun Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adayı oldu.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler (Yerel) Seçimler için aday adaylığı süreci devam ediyor. Geçtiğimiz hafta AK Partide aday adaylık başvuruları tamamlanmış ve hafta sonu da parti teşkilatına yönelik temayül yoklaması yapılmıştı.

Göksun ilçesinde de aday adayları belli olurken aday ol çağrılarını dikkate alan Selim Sağır da Göksun Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaparak çalışmalara başladı.

6 Şubat depremlerinde büyük hasar alan Göksun ilçesini el birliği ile ayağa kaldırmak ve olası felaketlere karşı hazır bir Göksun oluşturmak için tüm kurum ve kuruluşlarla uyumlu çalışmayı planlayan Selim Sağır ekonomik anlamda da kalkınmış bir Göksun hedefliyor. Bu doğrultu da gerekli plan ve projeleri hazırladıklarını belirtiyor.

 

Selim Sağır kimdir?

1973 yılında Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Göksun’da tamamladı. 1997 yılında Selçuk Üniversitesi İ.İ.B.F. Kamu Yönetimi Bölümünden ve 2020 yılında ikinci üniversite KSÜ Ziraat Fakültesinden Ziraat Mühendisi olarak mezun oldu.

 1997-1999 arasında Göksun’da ticari faaliyette bulundu. 1997-98 öğretim yılında KSÜ Göksun MYO’da vekil öğretim görevlisi olarak çalıştı. 2000 yılında DMS ile Akdeniz Üniversitesi’ne atandı. 2001-2004 yılları arasında Kayseri Pınarbaşı Vergi Dairesi’nde, 2004-2008 yılları arasında Göksun Mal Müdürlüğü’nde görev yaptı.

2009 Mahalli İdareler Seçimlerinde, AK Partiden K.Maraş İl Genel Meclis Üyeliğine seçildi.

2009-2010 döneminde İl Daimi Encümeni, 2011 yılında Denetim Komisyonu Başkanı, 2009-2014 Vilayetler Hizmet Birliği üyeliği, 2013-2014 döneminde Tarım, Çeşitli İşler ve Mülki Teşkilat Komisyonu Başkanı ve diğer komisyonlarda üye olarak görev yaptı.

Görev yaptığı sürede Kahramanmaraş’a kayak merkezi ve kamp tesisleri yapılması, merada hayvancılığın teşvik edilmesi, su kaynakları ile akarsuların evsel ve sanayi atıklarından korunması gibi konularda meclis çalışmalarına aktif katkı sağladı.

2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Partiden Göksun Belediye Meclisi Üyeliğine seçildi. 2015-2023 yılları arasında KASKİ Andırın Şube Müdürü ve Sayaç Okuma Kontrol Şube Müdürü olarak görev yaptı.

Üniversite öğrenciliği döneminden itibaren fakülte ve bölüm temsilciliği görevlerinde bulunarak yapılan faaliyetlerde aktif olarak yer aldı. Fakülte bülteninde yazıları yayınlandı. Cihannüma Kahramanmaraş Yön.Kur.Üyesi olarak gönüllü faaliyetlere devam etmektedir.

Evli ve üç çocuk babasıdır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.