GÖKSUN HABER MERKEZİ


Trabzon Bulvarı’nda Geçici Trafik Düzenlemesine Gidilecek!

Trabzon Bulvarı’nda Geçici Trafik Düzenlemesine Gidilecek!
1.041 views
26 Aralık 2025 - 14:08

Büyükşehir Belediyesi, Trabzon Bulvarı gerçekleştirilecek alt ve üstyapı imalatları nedeniyle bulvarın Müftülük binasından Valilik binasına gidiş şeridinin 7 Ocak 2026 tarihine kadar trafiğe kapalı olacağını duyurdu.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Trabzon Bulvarı gerçekleştirilecek alt ve üstyapı imalatları nedeniyle bulvarda kısmi yol kapama yapılacağını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, Müftülük binasından Valilik binasına gidiş şeridi 7 Ocak 2026 tarihine kadar araç trafiğine kapalı olacak. Çalışmalar süresince ulaşım, bulvarın diğer kesimlerinden ve belirlenen alternatif güzergâhlardan sağlanacak. Yapılan açıklamada, trafik akışının güvenli ve düzenli şekilde sürdürülebilmesi için sürücülerin yol üzerindeki uyarı levhalarına, işaretlere ve yönlendirmelere titizlikle uymalarının önemini hatırlattı. Ayrıca, çalışmaların yapılacağı güzergâhı kullanacak araç sahiplerinin, olası yoğunlukların önüne geçebilmek için mümkün olduğunca alternatif yolları tercih etmeleri istendi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.