GÖKSUN HABER MERKEZİ


TUFANBEYLİ BELEDİYESİNDEN VEFALI İFTAR.

TUFANBEYLİ BELEDİYESİNDEN VEFALI İFTAR.
81 views
31 Mart 2023 - 12:31

Bölgemizde yaşanan depremlerin ardından yaraların sarılması için ilk günden ilçemize gelerek çalışmalara katılan Tufanbeyli Belediyesi, ilçemizde 1000 kişilik İftar Yemeği verdi.

Tufanbeyli Belediye Başkanı Av. Remzi Ergü, Tufanbeyli Kaymakamı Abdulhamit Bayram ve AK Parti Tufanbeyli İlçe Başkanı Kenan Birgin, Belediyemiz tarafından Kaymakamlık Binası yerinde kurulan İftar Çadırında Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın ve hemşehrilerimizle beraber iftar yaptılar.

Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın, depremin yaşandığı ilk günden itibaren ilçemize gelerek çalışmalar yapan, yardım malzemelerini hemşehrilerimize ulaştıran ve iftar yemeği veren Tufanbeyli Belediye Başkanı Ergü ve tüm Tufanbeyli halkına teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.