GÖKSUN HABER MERKEZİ


Vali,Belediye Başkanı ve Komutan vatandaşlarla İftar yaptı.

Vali,Belediye Başkanı ve Komutan vatandaşlarla İftar yaptı.
77 views
30 Mart 2023 - 8:38
Vali Öner ve Tümgeneral Yıldız, İftar Çadırında Hemşehrilerimizle Birlikte İftar Yaptılar.
Bölgemizde yaşanan depremlerin ardından yaraların sarılması için her alanda mücadele eden Mülki İdare Amirleri, hemşehrilerimizle de bir arada olmaya gayret gösteriyorlar.
Yaşanan depremler nedeniyle ilçemize Koordinatör Vali olarak görevlendirilen Ardahan Valisi Sayın Hüseyin Öner, Jandarma Genel Komutanlığı Strateji Geliştirme ve Dış İlişkiler Başkanı Tuğgeneral Sayın Cengiz Yıldız, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tolga Yağan, İlçe Kaymakamımız Mustafa Caner Culukar, Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın ile ilçemizde görevli Kaymakamlar Batman Sason Kaymakamı Murat Mere ve Kırşehir Akçakent Kaymakamı Hüseyin Aydın, Belediyemiz tarafından Kaymakamlık Binası yerinde kurulan İftar Çadırında hemşehrilerimizle beraber iftarlarını açtılar.
İfatar öncesinde ve sonrasında İlçe Müftüsü Mustafa Altun, dua ederek Ramazan ayının rahmeti ve bereketi ile yaşanan sıkıntıların son bulmasını Yüce Allah’tan niyaz etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.