GÖKSUN HABER MERKEZİ


YER TESPİTİ VE HAK SAHİPLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI.

YER TESPİTİ VE HAK SAHİPLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI.
88 views
07 Ağustos 2023 - 13:04
İlçe Kaymakamı Mustafa Caner Culukar, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın ve Gayrimenkul Değerlendirme A.Ş. (GEDAŞ) yetkilileri Mahalle Muhtarımızla istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı.
Belediyemiz Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıda, bölgemizde yaşadığımız depremler sonrası devam eden süreçte ilçemizin imar ve inşası aşamasında yer tespiti ve hak sahipliği ile Toplu Konutlar (TOKİ) kapsamında bilgiler verildi.
Toplantıda Kaymakam Culukar, Başkan Aydın ve Gayrimenkul Değerlendirme A.Ş. (GEDAŞ) yetkilileri mahalle muhtarlarımızın sorularını cevaplandırdılar.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.