GÖKSUN HABER MERKEZİ


Jandarmadan Kenevir Operasyonu!

Jandarmadan Kenevir Operasyonu!
87 views
02 Haziran 2022 - 9:42

Jandarma ekipleri Andırın’da Kenevir Operasyonu düzenledi.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada şu bilgiler paylaşıldı;

“Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Andırın İlçesi Yeşilova Mahallesinde U.P.(E-33) isimli şahsın evinin çevresine yasa dışı kenevir ekimi yaptığı duyumu alınması üzerine; 01.06.2022 günü saat 11.00 sıralarında Andırın Sulh Ceza Hakimliğinden alınan arama kararına istinaden şahsın ev ve eklentilerinde Kahramanmaraş İl J. K.lığı KOM Şb.Md.lüğü ekiplerince müşterek yapılan aramada boyları 5-110 cm uzunluğunda (86) kök kenevir bitkisi ve (2) adet yivsiz ruhsatsız av tüfeği ele geçirilerek muhafaza altına alınmıştır. Olay ile ilgili olarak Andırın nöbetçi Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek alınan talimatlar doğrultusunda adli tahkikata başlanılmıştır”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.