GÖKSUN HABER MERKEZİ


Emniyet’ten Kaçak İlaç Operasyonu!

Emniyet’ten Kaçak İlaç Operasyonu!
578 views
03 Mayıs 2024 - 16:39

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Kaçak İlaç Operasyonuna imza attı. Konuya ilişkin yapılan açıklamada şu bilgiler yer aldı;

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce ilimiz Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 5607 (SKM) Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet Suçu Kapsamında yapılan operasyonda;

  • 31 adet ülkemizde satışı yasak olan kaçak ilaç
  • 3850 adet reçetesiz ilaç
  • 140 adet uyuşturucu özelliği bulunan ilaç ele geçirilmiştir.

Olayla ilgili yakalanan yabancı uyruklu şüpheliler M.A. , Y.B. ve E.N hakkında adli işlem başlatılmıştır.

İl Emniyet Müdürlüğümüzce ilimizde genel güvenlik ve kamu düzenini sağlamak amacıyla suç ve suçlularla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.