Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un katılımıyla İl AFAD Merkezinde gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na katıldı.
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve Kurum Müdürleri’nin katılımları ile gerçekleştirilen toplantıda, bölgedeki deprem sonrası çalışmalar, kentsel dönüşüm projeleri, rezerv alanlarındaki çalışmaların hızlandırılması ve afet yönetimi konularında detaylı değerlendirmeler yapılmış, vatandaşlarımızın yaşam standartlarını iyileştirmek için atılacak adımlar ele alındı.
Başkan Cüce; “Afet yönetimi ve şehircilik çalışmalarında her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya, güçlü ve dayanıklı bir gelecek için çalışmaya devam edeceğiz. Bu süreçteki ilçemize ve şehrimize desteklerinden dolayı Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.







KSÜ’de Rektörlük Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi.
KSÜ’de Rektörlük Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi.
KSÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taner Okumuş’un Ramazan Bayramı Mesajı
Başkan Toptaş, belediye personeliyle bayramlaştı.
Göksun’da Nöbetçi Eczaneler/19 Mart 2026 Perşembe
Pusula Maraş’ın Gezen Bilim Merkezi Yeni Misafirlerini Ağırladı.
Göksun’da Nöbetçi Eczaneler/18 Mart 2026 Çarşamba
KSÜ’de 14 Mart Tıp Bayramı ve Vefa Töreni Düzenlendi.