GÖKSUN HABER MERKEZİ


Afşinli Ozanlardan Kanlıkavak’ta Türkü Şöleni!

Afşinli Ozanlardan Kanlıkavak’ta Türkü Şöleni!
423 views
23 Temmuz 2021 - 5:35

Afşinli Ozanlardan Kanlıkavak’ta Türkü Şöleni!

Göksunlu Ozan Halis Buğdaycı’nın daveti üzerine Göksun’un Kanlıkavak Mahallesine gelen Afşin Halk Ozanları Derneği üyesi Ozanlar adeta Türkü şöleni sundu.

Kanlıkavak Mahallesinde bozulmamış doğası,meyve ağaçları,bağı,bahçesi,balıklı havuzlarıyla adeta cennetten bir köşeyi andıran Halis Buğdaycı’nın davetine icabet eden Afşin Halk Ozanları Derneği üyeleri burada Merhum Şair Mehmet Ayar ‘dan eserler seslendirdiler.

Sanatçı Kıraç’ın da memleketi olan Kanlıkavak mahallesinde Afşinli Ozanların seslendirdiği eserler yankılandı.

Göksun Haber Merkezine konuşan Afşin Halk Ozanları Derneği Başkanı Ahmet Karakaya, Bugün değerli kardeşimiz Halis Buğdaycı’nın daveti üzerine Göksun’a bağlı Kanlıkavak mahallesine geldik. Gözü gönlü bol,sofrası her daim açık olan Halis Buğdaycı’ya daveti ve ikramlarından dolayı teşekkür ederim dedi.

Yine Göksun Haber Merkezine konuşan Ozan Halis Buğdaycı ise Afşinli Ozanlarımızı Kanlıkavak mahallesinde ağırlamaktan onur duyduk. Sağolsunlar iyi ki geldiler dedi.

Ziyarette Afşinli Ozanlar Mehmet Gürbüz ve Aşık Kul Mehmet Türküler seslendirdi.

Ziyarete İstanbul Büğet Mahallesi Derneği önce ki dönem Başkanı Mehmet Emin Gürbüz,Mevcut Başkan Ramazan Yetgin ve Afşin Eshab-ı Kehf Gönül Elçileri Derneği (GÖNÜLDER) Başkanı Hüseyin Bozkurt’ta katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.