GÖKSUN HABER MERKEZİ


Başkan Aydın ve Kaymakam Culukar Muhtarlarla buluştu.

Başkan Aydın ve Kaymakam Culukar Muhtarlarla buluştu.
98 views
24 Mayıs 2023 - 5:39

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın ve İlçe Kaymakamımız Mustafa Caner Culukar Mahalle Muhtarlarımızla istişare ve değerlendirme Toplantısında bir araya geldi

Alparslan Türkeş Mesire Alanında yapılan toplantıya Mahalle Muhtarlarımız aileleri ile birlikte katıldı.

Kaymakam Culukar ve Başkan Aydın, tüm Mahalle Muhtarlara ve ailelerine 6 Şubat tarihinde yaşadığımız Kahramanmaraş merkezli depremler dolayısıyla göstermiş oldukları özveri. ve gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

Depremler nedeniyle vefat eden hemşehrilerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen

Başkan Aydın, depremlerden sonra ilçemizde yapılan ve yapılması planlanan çalışmaların hayata geçirilmesi konusunda bilgiler verdi.

Kaymakam Mustafa Caner Culukar’da hak sahipliği, enkaz kaldırma ve yeni konutların yapımı ile ilgili bilgiler verdi.

Toplantıda Kaymakam Culukar ve Başkan Aydın, muhtarlarımızın istek ve taleplerinide cevaplandırdılar.

Başkan Aydın, ayrıca 14 Mayıs Pazar günü yapılan Seçimlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakına verilen desteklerden dolayı Mahalle Muhtarlarına teşekkür ederek, 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan 2. Tur seçimi içinde desteklerini daha da artırarak sürdürmelerini istedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.