GÖKSUN HABER MERKEZİ


BAŞKAN CÜCE’DEN KAYSERİ’DE YAŞAYAN HEMŞEHRİLERİMİZE TEŞEKKÜR ZİYARETİ.

BAŞKAN CÜCE’DEN KAYSERİ’DE YAŞAYAN HEMŞEHRİLERİMİZE TEŞEKKÜR ZİYARETİ.
134 views
07 Mayıs 2024 - 6:31
Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Kayseri’de yaşayan hemşerileriyle Kahramanmaraşlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde bir araya gelerek destek ve dua talebinde bulunmuştu, seçimden zaferle çıkmasının ardından teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Dernek binasında gerçekleşen teşekkür ve istişare toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti. Programın açılış konuşması Dernek Başkanı Mehmet Toplan tarafından yapıldı. Başkan Topal konuşmasında şunları kaydetti;
“VEFA ZİYARETİNDE BULUNAN İLK ZİYARETÇİMİZ SELİM CÜCE’DİR”
“Derneğimiz kuruluşundan bugüne kadar seçim arifesinde siyasilerin uğrak noktası olur destek istenir, tanışılır çeşitli görüşmeler sağlanır seçim sonrasında ise tekrar dönüş yapılmaz bir sonra ki seçime kadar ama bugün bizler çok mutluyuz çünkü derneğimize seçim döneminde verilen destekten dolayı teşekkür ziyaretine ekibiyle birlikte gelen bir belediye başkanımız var. Selim Cüce beye, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fırat Kanlar beye, Belediye Meclis üyelerine huzurlarınızda çok teşekkür ederim”
Başkan Topal, Verilen desteğin kıymetini bilip ziyaret etme nezaketinde bulunarak bizleri onure ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.” diyerek günün anısına Başkan Cüce’ye Türk Bayrağı işlemeli özel bir tablo hediye etti.
Başkan Cüce ise “gölgesinde yaşamaktan şeref duyduğumuz bayrağı motifli hediyesinden dolayı başkanımıza teşekkür eder, bu özel hediyenizi en özel şekilde muhafaza edeceğimi belirtmek isterim” diyerek sözlerine şöyle devam etti;
“ Yıllardır faaliyetlerini takdirle takip edip takdir ettiğim dernek yönetimini sağladıkları birlik ve beraberlikten dolayı huzurlarınızda kutluyorum. Seçim öncesi sizlerle hasbihal etmek için görüşmek istedik kabul buyurdunuz ve karşılıklı görüşmeler sonucunda sizlerden aldığım destek bizlerde cesaret oluşturdu ve sonrasında adaylık kararımızı verdik. İlk görüşmemizde ki samimiyetinizi, heyecanınızı hiçbir zaman unutamam. Daha önce siyasete hiç karışmamış tertemiz ekibimle birlikte samimiyetinize inanarak çıktığımız bu kutlu yolda desteğinizle sandıkta büyük bir oy oranıyla taçlandı ve seçimin galibi olduk. Birleştiren olacağımızı, kin ve nefret ile hareket etmeyip adaletle yöneteceğimize inancınızı sandıkta teveccüh gösterdiniz. Yüklediğiniz sorumluluğun farkındayız ve mesai saati gözetmeden çalışıyor ve çalışacağız. Birçok defa söyledim yine söylüyorum; samimi bir el, güler bir yüz, yalan söylemeyen bir dil ve adaletli yönetim için ben ve ekibim neler yapmamız gerektiğini biliyor bu şuurla çalışıyoruz.
Bizlere ihtiyacı olup duymadığımız, görmediğimiz ve ulaşamadığımız bir hemşerimiz olursa lütfen bizlere bildirin. Derdi olan kardeşlerimizin dizinin dibinde oturup gözyaşına ortak olmasını da güzel gününde sevincini paylaşmasını da biliriz. Katılımlarınızdan dolayı tekrar teşekkür eder, hayırlı akşamlar dilerim.”
Başkan Cüce; Milli Mücadelenin emektarlarından hemşerimiz Arslanbey’in tablosu hediye etti.
Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile program son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.