Ankara Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen “Tam Bana Göre Festival” etkinliğine katılan Başkan Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş’ın tanıtımı için alanda kurulan stantları ziyaret etti.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Ankara Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen “Tam Bana Göre Festival” etkinliğine katıldı. Festivalde; Kahramanmaraş’ın yöresel lezzetleri, geleneksel el sanatları, turizm alanları ve tarihi mekânları ile kültür-sanat alanında hayata geçirilen faaliyetleri tanıtmak için Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri tarafından kurulan stantları ziyaret eden Başkan Güngör, alanda gençlerle de bir araya gelerek muhabbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi ve çeşitli ikramlarda bulundu.
Başkan Güngör, Gençlere Şiir Okudu
Gençlerle yaptığı sohbette Kahramanmaraş’ın şiir ve edebiyat alanındaki potansiyeline değinen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Kahramanmaraş’ımız şiir ve edebiyatın başkenti. Edebiyat alanında çok büyük potansiyele sahibiz. Bu potansiyelimizi ulusal ve uluslararası arenada daha tanınır hale getirmek için gayret ediyoruz. Yedi Güzel Adam’ın şehri olan Kahramanmaraş’ımız, Türk Edebiyatı’na çok büyük şair ve yazarlar kazandırdı. İnşallah bu potansiyelimizi sürdürerek gelecek nesillere aktarmak istiyoruz” diye konuştu. Alanda, Şair Cahit Zarifoğlu’nun “Sultan” adlı şiirini seslendiren Başkan Güngör, gençlerden yoğun alkış aldı.






Göksun’da Hafta Sonu Nöbetçi Eczaneler/06-07 Kasım 2025




Göksun’da Hafta Sonu Nöbetçi Eczaneler/06-07 Kasım 2025
Göksun’da Gençler Gri Koç’la Sınav Yolculuğunda Güç Topladı.
Büyükşehir’in Gençlere Yönelik Ücretsiz Psikolojik Danışmanlık Hizmeti Devam Ediyor.
Göksun’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Programı Düzenlendi.
Göksun’da Nöbetçi Eczaneler/04 Aralık 2025 Perşembe
Göksun’da “Yeşil Vatan” Paneli düzenlendi.
Kadirli-Andırın-Göksun yolunun son durumunu haber yapar mısınız ? Teşekkürler