Göksun’da faaliyet gösteren Büyükkızılcık Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Dünya Şampiyonu Güreşçimiz Burhan Akbudak’ı ağırladı.
Önce ki gün Dernek Merkezinde Dernek Yönetim Kurulu üyelerince ağırlanan Şampiyon müsabaka öncesinde ve sonrasında yaşadıklarını hemşehrileri ile paylaştı.
Ziyarette Dünya Şampiyonu sporcuya Dernek Yönetimi Altın hediye etti.
Göksun Haber Merkezine konuşan Büyükkızılcık Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Kocakaya, Büyükkızılcık Dernek Yönetimi olarak; Belgrad’da düzenlenen Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası Grekoromen Stilde Dünya Şampiyonu olan hemşehrimiz Kardeşimiz Burhan Akbudak ’ı Derneğimizde ağırladık ve ödüllendirdik, Şampiyon güreşçimize başarılar dileriz.. Tebrikler şampiyon. Türkiye seninle gurur duyuyor dedi.











Göksun Hafızlık Kız Kur’an Kursu Öğrencilerine Darende Gezisi.
Büyükşehir’den Pazarcık Kızkapanlı’nın Sosyal Tesisinde Çevre Düzenlemesi.
Büyükşehir’den Pazarcık Kırsalına Modern Ulaşım Yatırımı.
Göksun’da Nöbetçi Eczaneler/21 Temmuz 2026 Salı