Göksun Fen Lisesinin hazırlamış olduğu 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı dün saat 11:00’da Göksun Fen Lisesi okul bahçesinde düzenlendi.
TÜBİTAK Bilim Fuarına İlçe kaymakamı Ejder DEMİR,Belediye başkanı Hüseyin Coşkun AYDIN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit DEMİRTAŞ ve Okul İdareci,Öğretmen ve öğrencileri katıldı.
Program açılış kurdelası kesimesiyle başladı. Fizik,Kimya,Biyoloji,Matematik, Edebiyat,Sosyoloji ve rehberlik alanlarında Göksun Fen Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu ve hepsi birbirinden özgün çalışmalarından oluşan projeler ilgilileri ile buluştu.
Göksun Fen Lisesinin hazırladığı 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı ilgi büyük oldu.
Fuara ilçemizdeki diğer kurumlardan,okullardan idareci öğretmen ve öğrenci grupları da katılarak yapılan proje ve çalışmalar hakkında stantları gezerek bilgi aldılar.





Trabzon Bulvarı ve Kentsel Tasarım Alanlarının Ulaşımı İyileştiriliyor.







Trabzon Bulvarı ve Kentsel Tasarım Alanlarının Ulaşımı İyileştiriliyor.
Göksun’da Nöbetçi Eczaneler/30 Nisan 2026 Çarşamba
Büyükşehir’in Gençlere Yönelik Ödüllü Oyun Geliştirme Yarışmasına Başvurular Başladı.
Mehmet Gören’in Objektifinden Söğütovası!
Göksun’da Hafta Sonu Nöbetçi Eczaneler/25-26 Nisan 2026
Andırın’da 5 Mahalleye Ulaşım Sağlayan Köprü Menfezde Sona Gelindi.