GÖKSUN HABER MERKEZİ


Göksun’da Okuma Yazma Seferberliğinin ikinci etabı başlıyor!

Göksun’da Okuma Yazma Seferberliğinin ikinci etabı başlıyor!
512 views
31 Aralık 2018 - 9:23

Göksun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü “Okuma Yazma Seferberliği”nin ikinci etabı için Göksun sokaklarında vatandaşlara Okuma Yazma Kurslarının önemini anlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan himayelerinde Türkiye genelinde gerçekleşen Okuma Yazma Kurslarında ikinci etap başlıyor.Göksun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ikinci etabın başladığını çarşı pazar dolaşarak vatandaşlara duyurdu.

Okuma Yazma Seferberliği ile ilgili vatandaşa duyuru etkinliğine bizzat katılan Göksun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bilal Akoğlu,Okuma Yazma Seferberliğinde ikinci kulvardayız.Bunu vatandaşımıza bizzat broşürlerle ve anlatarak duyurduk dedi.

Konuya ilişkin Göksun Haber Merkezine bir açıklama yapan Göksun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bilal Akoğlu,Bildiğiniz üzere Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve eşleri Hanımefendi Emine ERDOĞAN himayelerinde okuma yazma seferberliği mart ayında başlamış, haziran ayında bitmişti. Şimdi ikinci kulvardayız. Göksunumuzda okumaz yazmaz sayısını sıfıra indirene dek durmayacağız. Çalışacağız. Ekibimle birlikte esnaflarımızı gezdik dün. Köy pazarında teyzelerimizin ellerinden öptük. Kahvehanelerde vatandaşlarımızın güler yüzleri ve sıcak çay ikramları karşısında mutlu olduk. Okuma Yazma seferberliğimizi anlattık. Cumhurbaşkanımızın okuma yazma seferberliğine ne kadar çok önem verdiğini ilettik. Başvuru formlarımızı bizzat ulaştırdık vatandaşlarımıza. Siz okumak isteyin biz gecemizi gündüz yaparız dedik. Göksunumuzda kimi gördüysek sarıldık. Herkeste seferberliğimizin önemine sarıldı. Geçen dönem başarmıştık. Bu dönemde ekibimle birlikte yine başaracağız. Vatandaşa hizmet etme gayretimizi çalışarak taçlandıracağız dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
4 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
2019Aralık 31, 2018 / 5:36 pmYanıtla

2019 yılında ilimizde gerçekleşmesini istediğimiz konular :
1- istihdam ( özellikle kuzey ilçeler için )
2- tarım ve hayvancılık
3- turizm alanlarının tanıtımı
4- ilçelere belediye otobüs seferleri
5- Yollar
6- Eğitim
7- Alabalık

2019 umuduAralık 31, 2018 / 6:19 pmYanıtla

Yollar :
1- Kadirli -Andırın -Göksun yolu.
Bu yol tamamlanıp bittiğinde iç Anadolu Akdeniz e bağlanmış olacak . Ekonomik olarak bölgeye çok şey katacak .
2- Ekinözü – Ilıca- Kahramanmaraş yolu . Bu yol tamamlanırsa sağlık turizmi çok daha fazla tanınacak .
3- Kahramanmaraş -Andırın yolu. Bu yol yayla turizmi için çok önemli . Eğer sır barajı üzerine köprü yapılırsa yol kısalacak ve ulaşım kolaylaşacak
Yollar Kahramanmaraş için çok önemli vesselam

FakülteAralık 31, 2018 / 7:58 pmYanıtla

Göksun bir hayvancılık şehridir. Öyle ki Türkiye’nin üçüncü büyük hayvan borsası Göksundadır . Hayvancılık Göksun için çok önemlidir . Dolasıyla veterinerlik fakültesini hak etmektedir . Veterinerlik fakültesi bölgeyeye çok bir katkı sunacaktır .
Gündeme gelmesi dileğiyle

    adminOcak 1, 2019 / 5:40 amYanıtla

    BU GÜZEL DİLEK,DÜŞÜNCE VE TEMENNİLERİNİZLE YAYINLARIMIZA DEĞER KATIYORSUNUZ.TEŞEKKÜR EDİYORUM.TANIŞMAK İSTERİZ SİZLERLE.0 541 629 9466

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.