Göksunlu Vatandaş Asker ve Polisler için Kurbanlık Koç hediye etti.
Göksun’a bağlı Bozhüyük Mahallesinde yaşayan İsa Karabacak,Asker ve Polislere için Kurban edilmek üzere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV)’na Koç hediye etti. Karabacak, daha önce de Pandemi nedeniyle devletin verdiği Bin Tl’yi “Benden daha fazla ihtiyaç sahipleri var” diyerek tekrar devlete iade etmişti.
İsa Karabacak, yine örnek ve anlamlı bir davranış sergileyerek Asker ve Polislere için Kurban edilmek üzere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV)’na Koç hediye etti.
Göksun Haber Merkezine konuşan İsa Karabacak, Rabbim devletimize güç kuvvet versin. Askerimizi,Polisimizi,Güvenlik güçlerimizi korusun. Devlet var ise biz varız. Kurbanlık Koçumuz Devletimize helal hoş olsun dedi.







Ahmet Arslan Göksun’da güven tazeledi.
Ahmet Arslan Göksun’da güven tazeledi.
Yazar Mustafa Köneçoğlu, Andırın’da Öğrencilerle Buluştu.
Göksun’da Nöbetçi Eczaneler/15 Aralık 2025 Pazartesi
Başkan Görgel: “Kahramanmaraş’ımız Tarihiyle Ayağa Kalkıyor”
Göksun’da Nöbetçi Eczaneler/12 Aralık 2025 Cuma
Büyükşehir’in Okur – Yazar Buluşması Andırın’da Devam Edecek.