GÖKSUN HABER MERKEZİ


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanından Göksun’a ziyaret.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanından Göksun’a ziyaret.
94 views
26 Mayıs 2023 - 6:29

Bölgemizde yaşanan 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinden bu yana ilçemize ve ilimize yardım ve desteklerini esirgemeyen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Göksun’a ziyarette bulundu.
Dün gerçekleşen ziyarette Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç’ı Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın ve Belediye personelleri karşıladı. Dr.Memduh Büyükkılıç,  geçmiş olsun dileklerini iletti.
Başkan Büyükkılıç, tüm birimlerimiz ile KASKİ ve Tapu Müdürlüğünü ziyaret ederek, Başkan Aydın’dan bilgiler aldı.
Başkan Aydın ve Başkan Büyükkılıç, depremlerden sonra yapılan çalışmalar ile planlamalar hakkında istişarelerde bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.