Reklam
Reklam

Şu anda piyasa verileri güncelleniyor. Lütfen kısa bir süre sonra tekrar deneyiniz.

Reklam
  • ANASAYFA
  • Eğitim
  • KSÜ Rektörü Okumuş, Robotik Festivalinde Dereceye Giren Öğrencilere Plaket Takdim Etti.

KSÜ Rektörü Okumuş, Robotik Festivalinde Dereceye Giren Öğrencilere Plaket Takdim Etti.

Reklam
U
Reklam

Kahramanmaraş’ta teknoloji ve inovasyon alanında düzenlenen Robotik ve Teknoloji Festivali, gençlerin geliştirdiği projeler ve yoğun katılımla tamamlandı. Festival kapsamında farklı kategorilerde yarışan öğrenciler, hazırladıkları robotik sistemler ve teknoloji projeleriyle büyük beğeni topladı.

Festivalin ödül töreninde, Prof. Dr. İbrahim Taner Okumuş dereceye giren öğrencilere plaket ve ödüllerini takdim etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen Rektör Okumuş, gençlerin teknolojiye olan ilgisinin Türkiye’nin geleceği açısından önemli olduğunu ifade etti.

Festivalde; robotik kodlama, yazılım, tasarım ve mühendislik alanlarında hazırlanan projeler ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Festival boyunca öğrenciler hem projelerini tanıtma hem de teknoloji alanındaki yetkinliklerini sergileme fırsatı buldu.

Kahramanmaraş Merkez Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen organizasyonda çok sayıda öğrenci, öğretmen, akademisyen ve vatandaş yer aldı. Festival sonunda dereceye giren takımlar ödüllendirilirken, gençlerin ortaya koyduğu çalışmalar teknoloji alanındaki potansiyeli bir kez daha ortaya koydu.

Reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?