Reklam
Reklam

Şu anda piyasa verileri güncelleniyor. Lütfen kısa bir süre sonra tekrar deneyiniz.

Reklam
  • ANASAYFA
  • Eğitim
  • KSÜ’de Öğrenci ve Akademisyenlere AB Projeleri Anlatıldı.

KSÜ’de Öğrenci ve Akademisyenlere AB Projeleri Anlatıldı.

Reklam
3
Reklam

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi tarafından “Öğrenciler ve Akademisyenler İçin AB Projeleri” konulu bilimsel etkinlik düzenlendi.

KSÜ Tıp Fakültesi ile KSÜ Avrupa Birliği Araştırma ve Uygulama Merkezi (KSÜ ABAUM) iş birliğinde gerçekleştirilen programda, Avrupa Birliği projeleri, uluslararası iş birliği imkânları ve proje başvuru süreçleri hakkında bilgi verildi.

Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi (SUAH) Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe KSÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taner Okumuş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ejder Berk, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hafize Öksüz, SUAH Başhekimi Prof. Dr. Selçuk Nazik ile akademisyenler katıldı.

Etkinlikte konuşan KSÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taner Okumuş, üniversitelerin uluslararasılaşma hedefleri doğrultusunda proje çalışmalarının önemine dikkat çekerek, akademisyen ve öğrencilerin uluslararası projelerde daha fazla yer almasının bilimsel üretime ve üniversitenin uluslararası görünürlüğüne katkı sağlayacağını ifade etti.

Programın konuşmacısı KSÜ Avrupa Birliği Araştırma ve Uygulama Merkezi Öğr. Gör. Dr. Şerife Durna ise Avrupa Birliği projelerinin sunduğu fırsatlar, uluslararası ortaklıklar, proje hazırlama ve başvuru süreçleri hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Etkinlikte, Avrupa Birliği desteklerinden yararlanma, uluslararası iş birlikleri geliştirme ve bilimsel projeleri farklı platformlara taşıma konularında değerlendirmelerde bulunuldu.

Etkinlik, katılımcıların sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.

Reklam

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?